vstupní prostor hotelu



HOTEL V ŘÍČANECH U BRNA




V Říčanech u Brna vznikla přestavbou domu restaurace, pivnice a hotel. Všechny provozy těží ze společného zázemí a provází je i společný vizuální charakter. Základem materiálového a barevnostního řešení je šedo-bílé prostředí zakcentované/dekorované černými prvky v subtilním provedení (zábradlí, svítidla, dveře,...). Teplou barevnost a zútulnění prostor dotváří v exteriéru zeleň a v interiéru dřevo.

Hotelové pokoje jsou umístěné do podkroví, kde se do velmi členitého a malého podtřešního prostoru podařilo dostat 11 do sebe vzájemně zaklesnutých pokojů s koupelnami. Uspořádání je řešeno účelně a funkčně. Barevnost a materiály interiéru pokoje navazují na charakter celého domu. Je laděný do klidných neutrálních barev v mírně teplejších tónech. Vzniká tak jednotné prostředí, ve kterém více vyniknou dílčí prvky, jako staré dřevěné prvky krovu, dýhovaný nábytek a přehoz postele.

vstupní prostor hotelu



hotelový pokoj
hotelový pokoj
hotelový pokoj



vstupní prostor hotelu

KOUPELNY

Podkrovní prostor a tlumená barevnost pokojů kontrastuje se svěží zářivou atmosférou sociálního zázemí pokojů. Použitím větších zrcadel, bílých obkladů a přirozeného prosvětlení působí malé koupelny čistým vzdušným dojmem.